Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 4 februarie 2011

Voua va place tara voastra?



E foarte probabil sa nu va placa   datorita unor lucruri chiar foarte simple si dezagreabile. Din cauza unor oameni care nu s-au gandit la cei din  aceasta tara,  s-au gandit  mereu la ei si la banii din portofel, la timpul care i-l vor petrece  numarand  bani in urma acestor inselaciuni, dar niciodata la acesta tara care este foarte ‘frumoasa dar nimeni nu o respecta’!!
De ce toti pun accentul  pe  bani, si nu se opresc la  un anumit  standard??..Spun ca avem nevoie de bani ,da`  sa nu ne batem joc, ajunge sa fim modesti, tot timpul dragostea adevarata nu se face cu ajutorul banilor.
Dar  ma tot gandesc…si iar ma gandesc...de ce nu observam ce este in jurul nostru ? Natura care ne da sanatate si ne invata sa iubim, sa  simtim  lucrurile  pe care ni le-a dat Dumnezeu si pe care noi ar trebui sa le respectam. Sincer va spun ma doare cand  ma gandesc ca macar o clipa nu putem sa ne oprim din treaba pe care o facem zilnic si sa ne gandim, sa simtim lucrurile care ni  le-a dat Dumenezeu, sunt o gramada de lucruri care ne sunt asa aproape si noi, nici macar nu le observam  trebuie sa profitam din plin de  timpul care ne-a ramas .
Cat timp petrecem cu familia? 80% din oameni  nu se ocupa de familie asa cum ar trebui. Eu zic ca  ar fi necesar sa avem   o zi din saptamana in care sa ti-o petreci cu familia, cu cei dragi, daca s-ar intampla asta poate nu ar exista vagabonti, criminali, violatori etc.. Sunt copiii care sufera asa mult ca nu isi petrec macar o zi sau o ora cu parinti lor, copii care sunt dati in mana bunicilor, bonelor, dar nu sunt in grija  parintilor, oricata educatie ar da bunici sau bonele, nu ar fi de ajuns daca nu ar fi data de parinti, cum sa simta copiii frica de parinti  daca nu sunt educati sau sunt crescuti cu ei? Displac acest lucru..crede-ti-ma….
Noi suntem prea ocupati sa fim  atenti la toate lucrurile de la TV, si nu putem sa credem in tara noastra, va spun sincer ca Romania nu este in criza financiara , noi o facem sa fie in criza numai gandindu-ne  la asta si crezand  in aceasta criza.
Vreau sa iubiti tara aceasta cum o iubesc si eu, nu va mai ganditi asa mult la bani,  ganditi-va la ce aveti langa voi…pe ce stati si profitati din plin de lucrurile elementare ale tari si iubiti-o din tot sufletul pentru ca ea  ocupa un loc in inima nostra, si face parte din viata nostra.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger