Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 3 aprilie 2011

IuBiTi-Va PaRiNti !!!

    Un mesaj foarte important. Multi nu va respectati  parintii, de ce?? asta e o intrebare buna.
Va spun eu raspunsul pentru ca voi nu va ganditi ca intr-o zi nu o sa ii mai aveti.
Si nici nu va dati seama ca accea zi poate veni cand nu va asteptati. Chiar daca va ma certati, va impacati totusi ei sunt cei care ti-au dat viata, incearca sa te gandesti la asta, incerca sa te pui in situatia copiilor care si-au pierdut parintii. Gandeste-te merita o cearta cu parinti... ca a doua zi sa nu-i mai ai. Eu am incercat sa ma pun in situatia unui copil fara parinti....credeti-ma ca am inceput sa plang...de ce??? pt ca e greu ,te maturizezi mult prea repede... uiti ca mai esti copil ,inca de la o varsta frageda,incerci sa muncesti sa strangi un ban sa poti manca si tu ceva, asa cand traia mama si tata ei erau cei care faceau treburile casei, ei aduceau bani in casa, singurele tale ocupatii erau joaca si scoala. Deci prin acest mesaj va rog nu va urati parinti cand va cearta,inceracti sa nu aveti ganduri negre cu privire la ei, bucurati-va de ei cat mai puteti pentru ca nu stiti cand Dumnezeu, cel care vi i-a dat, ii v-a lua inapoi.

     P.S: Sper ca mesajul nostru sa va fi deschis ochii spre lumina...iar celor care au trecut prin asa ceva...ridicati-va de jos priviti in sus si pasiti cu pasi mari drept inainte, pentru ca Cel de sus nu v-a uita de voi!

Un comentariu:

  1. Unii cand spun TATA spun munca, iar cand spun MAMA spun dragoste, eu stiu ca ne-ati oferit amandoi si munca si iubire, doar ca tu tata trebuia sa muncesti prea mult ca sa mai ai timp sa ne arati cat ne iubesti, iar tu mama stiai atat de bine sa iubesti incat nu mai observam nimic altceva la tine.

    Voi doi a-ti fost ingerii mei pazitori de pe pamant, voi mi-ati dat aripi sa zbor iar acum cand voi a-ti obosit si eu am ajuns sus vremea sa schimbam rolurile, e randul meu sa va ocrotesc....macar caateva vorbe!!macar un te iubesc sa le spunem.....

    RăspundețiȘtergere

Powered By Blogger